Stavros

Vila Kiknos

kiknos 1 Lokacija: Vila “Kiknos” se nalazi  u  Stavrosu, na 80m od plaže i 400m od centra grada. Sve smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju. Dvokrevetni i trokrevetni studiji sa kupatilom i terasom. Vila ima WI-FI internet (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema). 

Opširnije...

Vila Blue Bay

blue bay 1Lokacija: Vila “Blue Bay” se nalazi  u centru  Stavrosa, na 45m od plaže. Vila ima dva sprata. Sve smeštajne jedinice iz naše ponude nalaze se na prvom spratu. Dvokrevetni i trokrevetni studiji sa kupatilom i terasom sa pogledom na more – LUX kategorije. Vila ima WI-FI internet (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema). 

Opširnije...

vila Fotis

fotis 1Lokacija:Vila Fotis ima odličnu lokaciju, u mirnoj ulici, a svega 100 m od centra Stavrosa i 350 m od plaže.

 

Opširnije...

Vila Morfula

morfula 1Lokacija: Vila Morfula nalazi se u glavnoj ulici Stavrosa, u neposrednoj blizini brojnih prodavnica i restorana. Udaljena je 240 m od centra letovališta i 250 m od plaže.

 

Opširnije...

Vila Natalina

natalina 1Lokacija: Vila Natalina nalazi se na odličnoj lokaciji, u Platanima, na svega 100 m od centra i isto toliko od peščane plaže do koje se dolazi šetnjom kroz prelepi drvored platana. Prirodna hladovima Platana i blizina plaži i centru letovališta je ono što “stari” poznavaoci Stavrosa najviše cene.

 

Opširnije...

Apphotel Elanios Zeus

elanios zeus 1Lokacija: Elanios Zeus je luksuzan objekat, locirana u mirnom delu letovališta Stavros. Udaljena je 210 m od centra letovališta, a 400 m od plaže.

 

Opširnije...