Paralia

Vila Orfeas 1

orfeas 1 Lokacija: Vila ORFEAS 1  nalazi se preko puta plaže na promenadi, u desnom delu Paralije u odnosu na crkvu, koji vodi prema Olimpic Beach-u. U samoj blizini se nalazi veliki supermarket, pekara kao i veliki broj prodavnica, restorana, picerija, kafea, poslastičarnica… Vila je opremljena WIFI internetom (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema). U prizemlju je recepcija, pored koje se nalazi prostorija gde gosti mogu da ostave prtljag prilikom smene, kao i toalet. Vila ima lift. 

Opširnije...

vila Elit 1

elit 1Lokacija: Vila ELIT 1 nalazi se u desnom delu Paralije u odnosu na crkvu, koji vodi prema Olimpic Beach-u, u mirnom delu letovališta, na oko 100m udaljenosti od plaze i oko 300m od centra mesta. U samoj blizini se nalazi veliki supermarket, pekara kao i veliki broj prodavnica, restorana, picerija, kafea, poslastičarnica… Vila je opremljena WIFI internetom na svim spratovima (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema), liftom (lift ne staje na I spratu), prostorom za odlaganje stvari prilikom smene. Parking je na 50m od vile (besplatan).

Opširnije...

Vila Orfeas 2

ORFEAS A Lokacija: Vila ORFEAS 2  nalazi se preko puta plaže na promenadi, u desnom delu Paralije u odnosu na crkvu, koji vodi prema Olimpic Beach-u. U samoj blizini se nalazi veliki supermarket, pekara kao i veliki broj prodavnica, restorana, picerija, kafea, poslastičarnica… Vila je opremljena WIFI internetom (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema). U prizemlju je recepcija, pored koje se nalazi prostorija gde gosti mogu da ostave prtljag prilikom smene, kao i toalet. Vila ima lift. 

Opširnije...

Vila Elit 2

ELIT ALokacija: Vila ELIT 2 nalazi se u desnom delu Paralije u odnosu na crkvu, koji vodi prema Olimpic Beach-u, u mirnom delu letovališta, na oko 100m udaljenosti od plaze i oko 300 m od centra mesta. U samoj blizini se nalazi veliki supermarket, pekara kao i veliki broj prodavnica, restorana, picerija, kafea, poslastičarnica… Vila je opremljena WI-FI internetom (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema), prostorom za odlaganje stvari prilikom smene. Parking je na 50m od vile (besplatan). Vila nema lift.

Opširnije...