Leptokaria

Vila Kali

kali 0 Lokacija: Vila Kali se nalazi na 150m od centra mesta – glavne šoping zone i na oko 600m od najšireg dela plaže u Leptokariji.

Opširnije...

Vila Denis

denis 1 Vila Denis se nalazi u centralnom delu Leptokarije, na 120m udaljenosti od plaže

Opširnije...

Vila Atanasios

atanasios Vila Atanasios se nalazi na 20m udaljenosti od peščane plaže. 

Opširnije...

Vila Hellena

helena 1Hotel- vila Helena se nalazi na samo 30 metara od plaže. To je trospratna zgrada čiji istočni deo ima delimiči pogled na more i plažu. Njena zapadna strana gleda na prelepe obronke planine Olimp. Vila ima 18 soba od kojih je svaka opremljena kuhinjom sa frižidrom, kupatilom sa TWC-om, balkonom, klima uredjajem kao TV-om. Doplata za klima uredjaj je 5€ dnevno i vrši se na licu mesta. U prizemlju vile se nalazi mini super market.

Opširnije...

Vila Aleksandrio Plus

alexandrio 1 Ovaj novi objekat izgrađen je 2016 godine, a na leto 2017 će biti prvi put na našem tržištu. Potpuno novi studiji, ljubazni domaćini spremni su da nas dočekaju na najbolji način. Vila se nalazi na 120m od mora, na veoma atraktivnoj lokaciji. GOSTI NE MOGU DA KORISTE BAZEN KOJI SE NALAZI U ISTOM DVORIŠTU!!!!

Opširnije...

Vila Magda

magda 1Vila Magda se nalazi na samo 30 metara od plaže. To je dvospratna zgrada čiji jedan deo ima delimični pogled na more i plažu. Njena zapadna strana gleda na prelepe obronke planine Olimp. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima opremljena kuhinjom sa frižidrom, kupatilom sa TWC-om, balkonom, klima uređajem kao TV-om. Doplata za klima uređaj je 5 eur-a dnevno i vrši se na licu mesta.

Opširnije...

Vila Lydia

lydia 1

Vila Lydia nalazi se u mirnom delu Leptokarije, na oko 100 m od plaže. 

Opširnije...