Krf

Yellow House - Kavos

 

yellow houseVila se nalazi na 20 metara  plaže u mirnom delu Kavosa, sa udaljenošću od centra grada 200-300metara. Vila ima svoje veliko uređeno dvorište sa dosta zelenila i baštenskim garniturama gde može da se uživa u miru, suncu i moru.Takođe ima mesta za parkiranje za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Supermarketi su u neposrednoj blizini glavne šetališne zone Kavosa. 

Opširnije...

Vila Elena Ipsos Pirgi

elena krf 1Vila “ELENA ” –  nalazi se na 5-7 minuta od plaze (cca390m). Raspolaže 1/2; studio apartmanima, koji su opremljeni: čajnom kuhinjom sa rešoom od dve ringle i osnovnim posuđem, aspiratorom, frižiderom, kupatilom, terasom sa pogledom na travnjak-dvorište, WiFi i klima uređajem (korišćenje klime nije uračunato u cenu aranžmana doplata 5 EUR po danu na licu mesta). Zamena posteljine i peškira na 5 dana,  parking ispred vile. Vila je u mirnom i tihom delu sa svojim dvorištem.(preporučujemo porodicama sa decom i omladini)

Opširnije...

Vila Teodora Moriatika

teodora 1Vila “Teodora ” – Vila se nalazi glavnoj ulici u Moraitici na 400m od plaže..Prodavnice se nalaze u blizini. Vila raspolaže studio apartman za dve osobe. Svaki studio apartman opremljen je: čajnom kuhinjom sa rešoom od dve ringle i osnovnim posuđem, frižiderom, kupatilom, terasom, za sobe sa I sprata sa terase prostire se u daljini pogled ka moru, WiFi i klima uređaj(doplata 5,00 eura dan). Zamena posteljine I peškira na 5 dana, ima parking.

Opširnije...

Vila Janis - Dassia

janis dasiaVila “JANIS ” – Vila se nalazi u mirnom delu Dassie sa izvanrednim pogledom na more, udaljena od plaže  7-8 minuta laganog hoda i 5-6 minuta od centra Dassie. Supermarket je u neposrednoj blizini.

Opširnije...

Vila Aleksandros Dasia

 

IMG 004s Vila Aleksandros se nalazi u mirnom delu Dassie sa izvanrednim pogledom na more, udaljena od plaže 7-8 minuta laganog hoda i 5-6 minuta od centra Dassie. Supermarket je u neposrednoj blizini.

Opširnije...

Vila Konstandinos Ipsos Pirgi

new001Vila “KONSTANDINOS ” –  nalazi se na 3-4 minuta od plaze (cca300m). Raspolaže 1/2; 1/3 i 1/3+1 studio apartmanima,   koji su opremljeni: čajnom kuhinjom sa rešoom od dve ringle i osnovnim posuđem, aspiratorom, frižiderom, kupatilom, terasom sa pogledom na travnjak, TV –WiFi i klima uređajem (korišćenje klime nije uračunato u cenu aranžmana doplata 5 EUR po danu na licu mesta). Zamena posteljine i peškira na 5 dana, parking, bazen, veliko dvorište , sto za stoni tenis – besplatno korišćenje. (preporučujemo porodicama sa decom.

Opširnije...

Vila Kamini Kavos

kamini 1Vila “KAMINI” – Vila se nalazi na samoj plaži u mirnom delu Kavosa. Vila ima svoje veliko uređeno dvorište sa dosta zelenila, stoletnim palmama i baštenskim garniturama gde može da se uživa u miru suncu i moru. Takođe ima mesta za parkiranje za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Udaljenost vile do samog centra Kavosa nepunih 200-300 metara. Supermarketi su u neposrednoj blizini glavne šetališne zone Kavosa.

Opširnije...